Blog Listing

NYE NETTSIDE

12800290_10156552007285261_5368634287779593111_n

Velkommen til min nye nettside. Siden er designet av Lars Wedel (www.larswedel.dk), og jeg er så fornøyd. Tusen takk Lars for strålende arbeid!!

Vi er allerede godt i gang med 2016, mye spennede har vært gjort- året startet med turné i Kina med mitt fantastisk band. Vi hadde en strålende tur med mye inntrykk og overveldene publikumsrespons. Etter å ha jobbet mot det kinesiske markedet de tre siste årene sammen med min kinesiske agent var det fantastisk følelse å endelig gjøre et strørre antall konserter. De tidligere reisene til Kina har bestått mye av promotering deriblant en del tv-show hvor jeg har blitt eksponert for 270 millioner tv seere. Utrolig morro har det vært og det blir spennedne å se hva framtiden bringer når det gjelder Kina. Det viktigste arbeidet i året som kommer er likevel ny musikk. Vi er godt i gang og jeg gleder meg til å se hvordan det utvikler seg og hva sluttresultatet blir.

Ha en strålede dag alle sammen og igjen- velkommen til den nye siden, jeg håper dere liker den. Nytt år, nye muligheter 🙂 Følg meg gjerne på facebook og instagram. Direkte link under «sosiale medier»

Christine 🙂